Selecteer een pagina
Home 9 Recensies
^

Recensies

Hoe ervaren andere ouders mijn kraamzorg? Ontdek het in het overzicht met recensies.

Anne, Niels, Sep & Mick Kraamweek mei 2023

Ik zag je voor het eerst kramen bij een vriendin thuis en ik dacht meteen jou moet ik hebben! Kort daarna was ik zwanger, helaas werd dit een miskraam en hebben we contact gehouden. Gelukkig was het ons gegund om snel weer zwanger te worden en heb ik jou direct gebeld en konden de maanden van zwanger zijn beginnen wetende dat ik een goeie kraamweek zou krijgen.

Na een vlotte thuisbevalling in een hectische week met veel bevallingen kwam je gelukkig bij ons kramen! 10 minuten nadat Mick thuis geboren was stond je op de stoep, net te laat, maar precies op tijd om ons te helpen met het afronden van de bevalling en om voor ons te zorgen, want wat was het snel gegaan! De volgende dag stond je alweer vroeg bij ons op de stoep, nadat je de avond ervoor laat thuis was, echt zo tof!  En eigenlijk ging de hele week zo, je was er, je hielp met vragen, je zorgde voor ons en daarnaast hebben we ook gewoon heel veel gelachen! Een hele fijne kraamweek, met zelf gemaakte lasagne en tiramisu als kers op de taart. Had ik je ook maar gekend toen onze Sep werd geboren, want dan was ik veel zelfverzekerder de kraamweek uitgekomen. 

Dankjewel lieve Iginia, voor je aanwezigheid, je deskundigheid en je humor. Dat maakt een eerste week met veel nieuwe indrukken als een gezin van vier, zoveel fijner.

Fam. LoevenKraamweek maart 2023

Dankzij Iginia hebben wij een erg fijne kraamweek gehad. Wij konden plotseling eerder naar huis, gelukkig heeft Iginia tijd weten vrij te maken en is ze direct langsgekomen om ons voor te bereiden op de eerste nacht. Iginia heeft ons fijne tips gegeven en voelde goed aan wat onze wensen waren. Ook heeft ze geholpen en advies gegeven m.b.t. borstvoeding, wat nu dankzij Iginia erg goed gaat.
Wij hebben een gezellige week gehad en Iginia heeft ons en onze kleine man goed verzorgt. Wij zouden haar aan iedereen aanraden.

Fam. van der LindenKraamweek maart 2023

Rust, warmte en zorgzaamheid! Dat is wat Iginia uitstraalt. We hebben onze kraamdagen heel prettig ervaren. Iginia is erg kundig en ontzorgt op elke manier die wenselijk is. Het klikte ook goed met onze peuter dat gaf ons rust. Haar lasagne was heerlijk. In een paar dagen tijd hebben we veel gekletst en gelachen. Wij zijn dankbaar dat Iginia op ons pad is gekomen!

Fam. KorsKraamweek mei 2022

Op aanraden van een goede vriendin van mij heb ik tijdens mijn zwangerschap contact gezocht met Iginia. Als je voor het eerst ouder wordt, weet je niet goed wat je allemaal te wachten staat. Een lieve, zorgzame en behulpzame kraamzorg is dan natuurlijk wel zo prettig. Met Iginia hadden we het niet beter kunnen treffen.

Wij hadden de kraamweek niet zonder haar kunnen doen. Ze helpt je bij alle ‘eerste keren’ en geeft goede tips over borstvoeding. Iginia is een echte doorzetter. Komt de borstvoeding niet op gang? Iginia komt met fijne oplossingen en tips om uit te proberen.

Naast alle tips en tricks is het fijn om Iginia in huis te hebben. Ze straalt rust uit, zorgt voor de kleine, maar ook voor de moeder. En als de vader hulp nodig heeft, helpt ze natuurlijk ook. Wij hebben een heerlijk rustige en erg gezellige (ook niet geheel onbelangrijk!) kraamweek gehad, waarin wij vertrouwen hebben gekregen in het verzorgen van onze kleine meid!

Fam. PostKraamweek juni 2022

Iginia was onze steun en toeverlaat in onze kraamweek. Vooral na de eerste nacht keken we de minuten weg tot ze ’s ochtends weer bij ons was. Ze heeft mijn man alles laten zien en uitgelegd over onze dochter. Ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze begeleidde mij goed bij mijn fysieke herstel. Er was ook aandacht voor onze gevoelens en tijd voor een praatje. Ik heb haar gedurende de kraamweek wel 100 vragen gesteld die in me opkwamen. Ook na de kraamweek was het onwijs fijn dat ik Iginia nog een vraag per whatsapp kon sturen. Het was heel fijn dat zij ons en onze baby het beste kent.

Andrea, Marcel en baby OscarKraamweek maart 2021

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Iginia! Wij kwamen thuis na een aantal hectische dagen in het ziekenhuis met de kleine Oscar en konden toen eindelijk, mede door Iginia, tot rust komen. Ik voelde me op mijn gemak bij haar en ze stelde me gerust zodat ik het gevoel had alles te kunnen vragen en bespreken wat ik wilde.

Daarnaast heeft Iginia ons goed geadviseerd wat betreft de borstvoeding waardoor dat ook goed is gaan lopen. Het was ontzettend fijn om Iginia in huis te hebben. Ze is gezellig, kan heerlijk koken en gaat lekker haar gang in huis. Ik zou Iginia zeker weer bellen mochten we een tweede kindje verwachten!

Familie ZantmanKraamweek januari 2021

Tijdens de zwangerschap van ons derde kindje maakten we kennis met Iginia.

Na het kennismakingsgesprek, viel er een last van mijn schouders af. Ik wist, dit komt goed. Iginia straalde liefde, rust en vertrouwen uit. Precies hetgeen ik nodig had tijdens mijn kraamweek. De omgang met de andere kinderen ging haar goed af en ze vonden het fantastisch om mee te mogen helpen bij het verzorgen van hun baby broertje.

Daarnaast heeft ze lasagna ‘a la Iginia’ gemaakt, die tot de dag van vandaag bij ons op het receptenlijstje staat. Een blijvende herinnering aan een hele fijne kraamweek.

Anouk, Robin en EmileKraamweek maart 2021

Iginia heeft ons op alle vlakken goed geholpen en geadviseerd. In het bijzonder met de borstvoeding. Door haar kundigheid en rust hebben we een super start gemaakt. Tevens was er alle ruimte voor ontspanning en een goed gesprek. Daarnaast hebben we ook gewoon veel gelachen. Dit alles bij elkaar maakt dat wij een enorm fijne kraamweek hebben gehad.

EmmaKraamweek februari 2021

Zodra wij de deur hoorde open gaan viel er een rust over ons heen, daar was onze lieve Kraamzorg weer! De eerste week met een new born is pittig maar Iginia heeft ons er heel goed in begeleid. Ze liet ons zelf keuzes maken waar wij ons goed bij voelde en hielp ons waar nodig. Precies wat je zoekt in de eerste week met een baby!

Wellicht tot ooit met ons tweede kindje 😉

Esther, Dennis, Dané en Philou | Kraamweek februari 2021

“Even sloeg de stress toe, toen wij door omstandigheden met 27 weken opzoek moesten naar een nieuwe kraamhulp maar al snel werd duidelijk dat het helemaal goed zou komen dankzij Iginia. Tijdens de eerste kennismaking klikte het meteen en voelde het direct al heel vertrouwd!

Iginia heeft ons heel fijn geholpen met de start van ons tweede meisje, ons geheugen weer even opgefrist hoe het ook alweer moest en ons ondersteunt met de huishoudelijke taken.
Daarnaast is Iginia een heel lief, fijn en relaxed persoon die zich makkelijk aanpaste binnen het gezin waardoor ze er al snel echt bij hoort. Niets moest waardoor het allemaal heel prettig aanvoelde, ze gaf ons allemaal de ruimte waardoor iedereen in het gezin zichzelf kon zijn!

Stiekem heb ik een traantje moeten laten toen ze eenmaal weg was. We gaan haar gezelligheid missen. Bedankt voor de de fijne kraamweek lieve Iginia!!”

 Fam. Borsboom | Kraamweek november 2020

“Vanaf het eerste contact met Iginia voelde het goed. Ik heb het geluk gehad met een mooie thuisbevalling en ondanks dat haar collega die avond stand-by stond voor haar dienst, heeft ze er toch alles aan gedaan en is alsnog zelf gekomen. Dit is precies het warme gevoel wat je nodig hebt op zo’n moment en ik was hier erg blij mee! Iginia is echt een lieverd en heeft ons super geholpen in de kraamweek. Samen met mijn dochter een traktatie voor school maken, het avond eten voorbereiden en even lekker kroelen met mijn meisje als ik een dutje deed en zelfs gezellig mee blijven eten, gewoon omdat het kon. Je bent een topper en een echte lieverd, dankjewel voor deze geweldige kraamweek!”

Dana Bange en Jesper Ebing Kraamweek november 2020

Iginia was onze kraamverzorgster bij onze eerste zoon. De bevalling is helaas uitgelopen op een spoedkeizersnede, waardoor de bevalling eerder was dan gepland. Hierdoor pakte de zorg anders uit dan van te voren gedacht. Iginia heeft ons onwijs goed en fijn geholpen door flexibel te zijn. Dit door haar tijden zo aanpassen dat ze ons kon helpen ondanks dat ze ook bij een ander gezin was. Iginia heeft hulp geboden bij zorg voor onze pasgeboren zoon, hulp bij de vrouw en man. Denk aan alles omtrent de baby en hulp in het huishouden en zorgen dat wij zo fijn en rustig mogelijk de eerste week konden doorbrengen. Op een rustige en fijne manier heeft zij ons geholpen in de eerste week met alle handelingen daarbij. Meest belangrijke vinden wij nog wel dat het fijn en vertrouwt voelde als Iginia bij ons was. Niet het gevoel van een onbekend persoon in huis maar iemand die binnen ons gezin helemaal vertrouwd voelde. Niet alleen een heerlijke fruitsalade gemaakt of een ontbijt maar ook op de laatste dag een echt Italiaanse lasagna die we met ze 3en hebben opgegeten en nog gezellig hebben kunnen tafelen. Ondanks dat ze ons volledig heeft klaargestoomd voor het ouderschap wilden we eigenlijk geen afscheid nemen omdat we zo fijne tijd hebben gehad. 

We zouden Iginia iedereen aanraden die een lieve, gezellig en zorgzame vrouw in huis wilt die je helpt in de eerste dagen van je kind.

David, Lisa en Sam Kraamweek september 2020

“Wij zijn bij kraamzorg Iginia terecht gekomen via een vriendin en ik zal haar ook zeker aanbevelen binnen mijn eigen netwerk. Een kindje krijgen is ontzettend spannend en daardoor vonden wij het een prettig idee dat er iemand klaarstond waar we een goed gevoel bij hadden zodra onze zoon werd geboren. Tijdens de bevalling hielden we Iginia al op de hoogte en kregen we lieve berichten. Laat in de avond kwamen we als kersverse ouders thuis, gelukkig had Iginia aangegeven dat we met haar mochten bellen voor praktische tips zodat we met vertrouwen de eerste nacht doorkwamen.

Vanaf de volgende ochtend 07:00 uur kregen wij precies de zorg die we nodig hadden. Iginia heeft mij geholpen met het op gang brengen van de borstvoeding en het goed aanleggen van mijn zoon. Ze heeft onwijs goed voor mij en mijn zoon gezorgd en veel in het huishouden geholpen. Daarnaast hebben we van haar heerlijke risotto en lasagne mogen genieten. Iginia is een professionele kraamverzorgster met veel ervaring, ze geeft praktische tips en is ook ontzettend gezellig. Mochten wij in de toekomst nog een baby verwachten dan zullen we haar zeker weer bellen. Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen!

 

Fam. StolkKraamweek september 2020

“Wij hebben een heel fijne kraamweek gehad met Iginia. Al vanaf het moment dat wij wisten wanneer de bevalling zou starten, was Iginia betrokken bij ons gezin. Via de app was er nauw contact en kregen wij ondersteunende berichten van haar. Eenmaal thuis stond ze gelijk voor ons klaar. Ze bracht de rust die nodig was binnen ons gezin. Zorgde voor een relaxe sfeer en gezelligheid. Ze heeft goede ondersteuning geboden en tijdig ingegrepen, bij het opgang brengen van de borstvoeding. Dit was wel even pittig aangezien het pas op dag 6 opgang kwam en we dus eerst even flesvoeding moesten geven. Na die 6e dag konden we volledig over op borstvoeding. Naast de zorgen voor de kraamvrouw, besteedt Iginia ook aandacht aan de rest van het gezin! Bedankt voor je hulp, je professionaliteit bij het opgang brengen van de borstvoeding, de ontbijtjes, alle huishoudelijke taken, je gezelligheid, de rust die je bracht en natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke lasagne!”

Fam. FraserKraamweek maart 2017

“From England we never heard of “kraamzorg”, but Iginia made it easy, comfortable and natural and put my mind at ease. She answered all my questions and worries I had. She has great knowledge and I could see she really cared about the mum, dad and the baby. The is a lot of fun and makes great lasagna!

Iginia took such care helping me learn new things. Gave us space but always available. We have very happy memories of this time. I highly recommend Iginia!”

Fam. KnotKraamweek juni 2020

“Wij hebben Iginia als een hele fijne, lieve en zorgzame kraamverzorgende ervaren. Ze geeft de ruimte, maar houd je toch goed in de gaten. ze is heel begripvol en liefdevol. Mijn zoontje straalde echt rust uit bij haar in de armen, zo fijn om te zien!

Door haar adequate reactie op mijn borstontsteking is erger voorkomen en kon ik thuis met antibiotica snel herstellen. Ondanks ik al veel wist door mijn studie kinderopvang, wist zij mij toch nog een hoop bij te leren, maar gaf mij ook de ruimte om zelf te handelen. Iginia wist altijd precies wat ik nodig had! Een boterham, een uurtje slapen of lekker even kletsen terwijl mijn zoontje sliep of aan de borst dronk. Ik zou haar iedereen aanraden en zelf geen ander meer willen.”

 

Fam. DregaKraamweek september 2020

“Vanaf het begin had ik een hele fijne klik met Iginia. Meteen met de intake kreeg ik al een gevoel van vertrouwen. Ik vind het zelf belangrijk om naast alle standaarden ook je gevoel te volgen en daar gaf Iginia mij het vertrouwen in. In de kraamweek heeft ze ons als nieuw gezin stap voor stap klaar gemaakt voor het nieuwe leven.

We hebben het echt samen gedaan en niets moest. Alle tips waren super fijn. Iginia liet ons zelf dingen doen en hielp waar nodig, dit voelde ze super goed aan. Daarnaast heeft Iginia geholpen in het huishouden en heerlijk gekookt!”

 

Noëlle G.Kraamweek mei 2020

“Bewust kozen wij voor een zzp’er als kraamzorg. Nadat wij te horen kregen dat onze huidige kraamzorg door omstandigheden niet meer kon komen, was daar onze Engel Iginia. Er was meteen een klik. We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Iginia bood een luisterend oor en is ontzettend leuk met andere kinderen binnen het gezin. Ze voelde goed aan wat wij nodig hadden en is van nature heel liefdevol. Het allermooiste van deze week was dat wij kennis en inzichten over natuurlijk ouderschap deelden met elkaar, met wederzijds respect. Hierdoor hebben wij nog steeds contact.
Lieve Iginia, bedankt voor de zorg, aandacht en het lekkere Italiaanse eten! We hopen dat jij nog veel gezinnen mag verblijden met jouw komst.”

 

 Fam. Batista | Kraamweek decemer 2019

“Ik ben super blij met mijn kraamzorghulp Iginia, als je voor een zzp’er kiest, krijg je verzekerd een persoonlijke touch en dezelfde persoon over de vloer. En met Iginia kan je alles afspreken en afstemmen, en ze doet het ook met plezier.”

Fam. van der KlugtKraamweek maart 2019

“Mijn kraamtijd was fantastisch, mede door Iginia. Ik was bang dat ik het heel ongemakkelijk zou vinden om een onbekend iemand in huis te hebben, maar Iginia nam dit gevoel binnen 5 minuten weg. Binnen no time wist ze alles te vinden en was het net alsof ik haar al jaren kenden. Ze is heel lief en helpt je bij dat wat jij graag wil en nodig hebt.

Ook heeft ze me met alle geduld alles uitgelegd wat ik maar wilde weten. En het belangrijkste, ze was superlief voor mijn kindje! Iginia heeft mij ook erg goed geholpen met borstvoeding. Zij heeft me geleerd hoe ik dit het beste kon doen. Uiteindelijk heb ik, mede door haar tips, bijna een jaar lang borstvoeding gegeven. Mocht ik een tweede kindje krijgen zou ik zonder twijfel weer Iginia al kraamhulp inschakelen!” 

Fam. TolKraamweek januari 2020

“Januari 2020 ben ik bevallen van mijn eerste kindje. Met een prachtige dochter is een wens en droom die is uitgekomen. Door complicaties ben ik ingeleid en is onze dochter 1,5 week te vroeg gekomen. Iginia heeft ons heel goed opgevangen nadat we een nachtje extra in het ziekenhuis zijn gebleven. Zodra we naar huis mochten stond ze direct voor ons klaar, omdat de bevallingsdag niet volgens planning was, kon ze niet heel lang blijven, maar s’avonds maakte zij dit meer dan goed door een paar uur extra bij ons te zijn. Daar waren wij heel blij mee. Iginia is een betrouwbare, lieve en zeer zorgzame kraamverzorgster en is tevens heel kundig in wat zij doet. Wij hebben heel erg met haar geboft, mede door haar aanwezigheid kijk ik met heel veel liefde terug op mijn kraamweek. We hadden het niet beter kunnen treffen. Dank je wel names de hele familie Tol en in het bijzonder van onze dochter!”

Familie Mekel-Bosch | Kraamweek november 2017

Tijdens de zwangerschap aangemeld bij een onderneming voor kraamzorg. Ik – persoonlijk – vond het mega spannend want een vreemde – vaak – vrouw in je huis tijdens de kraamweek ik wist niet of ik daar nou echt op zat te wachten.Toen Iginia binnen kwam was er direct een klik! Ze heeft de juiste adviezen gegeven waardoor de borstvoeding mogelijk is geworden. Zij kijkt niet alleen naar de baby maar ze zorgt ook echt voor de kraamvrouw. Vriendelijk, rustig, geduldig en behulpzaam.. Uiteraard kraamtranen toen zij weg ging! Nu, bijna 3 jaar later, spreken wij elkaar nog steeds.

Ik kan Iginia zeer zeker aanbevelen!