Selecteer een pagina
Home 9 Over mij
^

Over mij

Met Iginia Kraamzorg heb je professionele en gediplomeerde kraamzorg in huis. Zorg voor jou en jouw baby.

Met passie en liefde voor
het vak en jouw baby.


Ik ben Iginia, zelfstandig kraamverzorgende uit Nootdorp, werkzaam in de regio Haaglanden. Zelf ben ik ook een trotse moeder van een zoon. Na mijn heftige bevalling ben ik zo goed verzorgd, geholpen en gesteund door de kraamverzorgende.

Dit gevoel gun ik alle nieuwe ouders, dus dat is wat ik wil voortzetten door de beste zorg te bieden aan andere mama’s én natuurlijk ook papa’s. Het belangrijkste is dat jullie een week ervaren om nooit te vergeten!

Zorgen voor mensen en die zich prettig laten voelen is hetgeen waar ik de meeste voldoening uit haal. Een zwangerschap, maar ook de bevalling en de kraamperiode is immers een spannende tijd waarin er veel op je af komt, ik ondersteun jou hierin.

 

iginia-kraamzorg

Aandacht voor jou en jouw gezin

Jouw kraamtijd is de start van geluk en emoties, maar ook met veel onzekerheid en vragen waar je mee kunt zitten. Ik ben er voor jou en jouw gezin. Ik beantwoord jouw vragen, schenk aandacht aan het herstel van moeder, help je met alles wat nieuw voor jullie is, ook als dit niet jullie eerste kindje is.

 

Een feestje

Met mijn Italiaanse achtergrond vind het heel leuk om Italiaanse gerechten te maken voor het hele gezin. Een feestje voor het hele gezin! Wel een feestje met de 3 R’s: Rust, Reinheid en Regelmaat.

Wil jij een rustige en ook gezellige kraamweek? Meld je dan aan.

"Ze heeft de juiste adviezen gegeven waardoor de borstvoeding mogelijk is geworden. Zij kijkt niet alleen naar de baby maar ze zorgt ook echt voor de kraamvrouw."